Handelsbetingelser

le rêve
SE-nr. 44271834 (under CVR-nr.: 41625031)
info@lerevewear.com
Pladehals Allé,
2450 Kbh. SV

1. Betaling

Vi har gjort det nemt og sikkert for dig at handle hos LE RÊVE. Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder på vores hjemmeside:

  • Dankort, alle typer VISA og Mastercard via Quickpay.

Betalingen vil blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og inklusiv moms.
Vi anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

2. Levering

Din ordre pakkes og sendes indenfor 2 hverdage, såfremt ordren er modtaget inden kl. 12. Dette er gældende medmindre andet er angivet på vores side, i forbindelse med eventuelle midlertidige lukninger. Pakker leveres i Danmark inden for 2-4 hverdage. 

Vi anvender Shipmondo, hvorigennem vi kan tilbyde forsendelser via adskillige kurer. Du kan som kunde vælge dén levering som passer dig bedst. Priserne fremgår ved checkout.

3. Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Såfremt du modtager et defekt produkt, skal du give os besked om dette hurtigst muligt.

Er reklamationen berettiget, vil vi sørge for fragtomkostningerne, så frem pakken sendes via aftalt kurer og service. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk kvittering for afsendelse, så du kan bevise at varen er sendt til os.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du tage kontakt til vores kundeservice på info@lerevewear.com, og fremsende billeder der tydeligt viser årsagen bag reklamationen. Hvis reklamationen er berettiget, vil du i korrespondancen med kundeservice blive informeret om det videre forløb.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

4. Returnering af varer

4.1. Returnering foregår via skriftlig henvendelse til info@lerevewear.com og kunden betaler selv for dette.

4.2. Husk at skrive dit ordrenummer. Hvis du har købt flere varer og kun ønsker at returnere delvist, skal du huske at fortælle os hvilke varer du ønsker at sende retur.

4.3. Sørg for at varerne foldes pænt sammen, som da du modtog dem.

4.4. Fastgør returlabelen til pakkens største flade, så den er synlig og letlæselig. 

4.5. Aflever pakken i en pakkeshop eller posthus.

Du har ansvaret for at din returpakke pakkes forsvarligt, samt at den indleveres korrekt i et posthus eller pakkeshop. Du skal efterfølgende kunne fremvise dokumentation for indlevering i form af kvittering og sporingsnummer. Sender du retur uden at kontakte os og uden at overholde kravene foroven,
er du selv ansvarlig for at varen kommer til os og ligeledes har bevis herpå i form af et sporingsnummer.

5. Ombytning af en vare

Vi tilbyder ikke ombytninger. Returnér venligst produktet og bestil den ønskede størrelse separat på en ny ordre.

6. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på varer købt på vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen. Returneringsomkostninger skal du selv dække. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@lerevewear.com
I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du har derefter14 dage til at sende varen retur fra det tidspunkt du har givet besked om at du vil fortryde dit køb. Det er dig de bærer al ansvar ved fortrydelsesretten. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Meddelelsen skal gives pr. mail.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

7. Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

8. Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der
er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du
kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket
betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af
varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, gør det samme sig gældende, som ved køb i en fysisk butik. Du
må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i det originale forsendelsesemballage (Pose med genluk eller kasse med genluk). Hvis dit/dine produkt(er) har særskilt original emballage og denne mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Der er ikke fortrydelsesret på:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

9. Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag vi modtager din returnering.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at returneringen er ankommet hos os.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

10. Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: info@lerevewear.com

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal
her – http://ec.europa.eu/odr


11. Persondatapolitik

Ved at benytte https://lerevewear.com/ accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til vores datapolitik, som fremgår af følgende link Privacy Policy – LE RÊVE (lerevewear.com). Vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig
behandling af dine personlige oplysninger.

12. Rabatkoder

Bemærk at rabatkoder ikke kan benyttes ved køb af gavekort.
Rabatkoder kan ikke kombineres med andre koder, rabatter eller kampagner medmindre andet er opgivet.

13. Personoplysninger

For at kunne handle med dig, samt levere dig nyheder og andre tjenester, har vi brug for visse personoplysninger. Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Virksomheden indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.


14. Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Vi har på nuværende tidspunkt intet samarbejde ift. videregivelse af personoplysninger.
Skulle dette ændre sig, vil det blive opdateret her på siden.

15. Cookies

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop